Кандидат до Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Йосиф Ситник публічно звинуватив чинного голову Львівської обласної ради Олександра Ганущина у підкупі виборців.

За його словами Ганущин роздає гроші на ремонти у селах Бродівського району, агітуючи таким чином голосувати за нього на виборах.

«Голова Львівської облради у селах Бродівського району за три тижні до виборів роздає по 1500 грн на ремонти капличок та інші потреби з умовою щоб голосували за нього та по 325 грн (10 євро) за розвішування своїх плакатів. Обіцяє, що після чергового обрання (а він є безперервним депутатом вже понад 15 років) за бюджетні кошти поставить у селі дитячий майданчик і відремонтує кусок дороги», – написав Йосиф Ситник у Facebook 10 жовтня.

Олександр Ганущин


Згодом Йосиф Ситник уточнив журналістам Захід. нет, що інформацію про роздачу Ганущиним грошей йому підтвердили родичі у селах Микити та Накваша Бродівського району. При цьому голова облради Олександр Ганущин відмовився прокоментувати звинувачення у підкупі виборців.

«Йосиф Ситник, який мовчить роками, щось написав у фейсбуці? Мене це не цікавить», – заявив Ганущин журналістам.

Зазначимо, що Олександр Ганущин йде у депутати Львівської обласної ради від парії «Європейська солідарність» по другому виборчому округу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею-продавали гектари під прикриттям мандатів.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірусу може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.