Львів'яни скаржаться на величезні купи сміття на одній з вулиць міста. Вони зазначають, що така ситуація стається не вперше та пов'язана з поганою роботою комунальних служб.

Про це у спільноті “Гаряча лінія міста Львова” повідомила Жанна Нечай.

Так, стало відомо, що у Львові знову перестали вивозити сміття. Зокрема, львів'яни скаржаться, що на вулиці Зубрівській, 11 лежать величезні купи непотребу. До того ж така ситуація за словами місцевих жителів спостерігається досить часто.

Фото: Жанна Нечай


“Більше двох тижнів на вул. Зубрівській, 11, споглядаю цей краєвид. Квартплата росте постійно. А послуг ніяких не надається”, – йдеться у повідомленні.

Місцеві жителі сподіваються, що комунальні служби міста відреагують на це та вивезуть гори непотребу з вулиці Зубрівської.

Фото: Жанна Нечай

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що "героя парковки" закидали сміттям. Судячи з усього, незадоволені жителі району обурилися тому, що водій поставив своє авто перед сміттєвим баком.

Як повідомляв портал Знай.uа, таксист вдарив по голові клієнтку і забрав у неї телефон. Зі слів постраждалої, таксист відмовився везти її за економним тарифом, після прийнятого замовлення і очікування його 15 хвилин.

Також Знай.uа писав, що у Львові новенький фонтан перетворили на смердючу калюжу - гори сміття та плаваючі пляшки