У Львові у фонтані на площі Двірцевій плаває сміття.

Про це повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич.

Так, стало відомо, що прибиранням нового фонтану біля вокзалу не займаються комунальні служби.

У фонтані, який під час реконструкції площі Двірцевої збудували біля головного вокзалу Львова, плаває сміття і опале листя. Львів'яни звернулися із приводу засміченості фонтану на «Гарячу лінію міста Львова» 1580, але там не реагують.

Фото: Ігор Зінкевич


Також місцеві жителі зазначили, що судячи з тої кількості сміття у новому фонтані, його прибиранням взагалі ніхто не займається.

Фото: Ігор Зінкевич


Зазначимо, що масштабна реконструкція площі Двірцевої у Львові відбувалася у 2019-20 роках на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Підрядником виступила турецька компанія «Онур». Проєкт реконструкції розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку».

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фото: Ігор Зінкевич

А чи передбачено прибираня ? Фонтан на площі Двірцевій 1580 не реагує, здалось би вже почистити фонтан на площі Двірцевій!!!

Geplaatst door Igor Zinkevych op Zondag 4 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "героя парковки" закидали сміттям. Судячи з усього, незадоволені жителі району обурилися тому, що водій поставив своє авто перед сміттєвим баком.

Як повідомляв портал Знай.uа, таксист вдарив по голові клієнтку і забрав у неї телефон. Зі слів постраждалої, таксист відмовився везти її за економним тарифом, після прийнятого замовлення і очікування його 15 хвилин.

Також Знай.uиа писав, що харків'яни заборгували "Укрзалізниці" 26 мільйонів.