Неподалік Львова співробітники поліції знайшли 5-річного хлопчика та його батька, яких напередодні оголосили в розшук. Про подробиці події розповідає прес-служба поліції Львівської області в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в четвер, 8 жовтня, в Сихівське відділення поліції звернулася жінка. Львів'янка повідомила, що зник її 5-річний онук – трьома днями раніше він вийшов з дому з батьком і більше не повертався. Протягом усього цього часу вони не виходили на зв'язок з рідними.

До пошуків батька і сина залучили співробітників ювенальної превенції, оперативників карного розшуку, співробітників Сихівського відділення поліції та інших підрозділів поліції Львівщини.

Батько і син / фото: поліція Львівської області

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Наступного дня, 9 жовтня, правоохоронцям вдалося виявити 44-річного львів'янина та його 5-річного сина у селі Брюховичі. Щодо них не було скоєно протиправних дій.

Поліцейські провели з батьком дитини профілактичну бесіду. На даний момент встановлюються всі подробиці події.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львовяни скаржаться на свавілля з боку контролерів у деяких місцевих трамваях.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Львівщині виробляли та збували фальсифіковані продукти харчування.

Також Знай.иа писав, що у Львові збили кур'єра Glovo, мотоцикл і піца в різні боки.