Львівські правоохоронці затримали педофіла, який зґвалтував хлопчика.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Так, стало відомо, зо у четвер, 18 червня, о 12.40 годині, до поліції надійшло повідомлення від львів’янки про те, що під час прогулянки з дітьми у Залізничному районі Львова зник її 12-річний син. Правоохоронці відразу ж кинулися на пошуки хлопчика.

Фото Національна поліція


Невдовзі хлопчик повернувся додому і розповів, що, на вулиці Роксоляни, невідомий чоловік покликав його у парк нібито допомогти штовхати мопед та пообіцяв купити газований напій. Там, у парку, дитину зґвалтували.

Правоохоронці почали встановлювати особу зловмисника. За декілька годин правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 18-річний львів’янин.

Фото Національна поліція


За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Наразі триває досудове розслідування.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше під Києвом судили поліцейського за зґвалтування затриманої.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Запоріжжі впіймали педофіла, який полював на маленьких дівчаток.

Також Знай.uа" писав, що під Львовом неадекват влаштував погром в церкві.