Три священники на Львівщині хочуть стати депутатами. Наразі два православні і один греко-католицький священники є у списках політичних партій.

Про це повідомляє «Варто – Галицькі новини».

Так, стало відомо, що три священнослужителі з Львівщини хочуть стати депутати. Наразі два православні і один греко-католицький священники є у списках трьох політичних партій, як кандидати до Львівської обласної ради.

Місцеві вибори, скріншот: YouTube
Місцеві вибори, скріншот: YouTube


Як зазначається, на Дрогобиччині, в окрузі №1, у списку партії “Сила і честь” четвертим є Володимир Лужецький, священник храму Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ у Стебнику.

Також у місті Броди настоятель храму Петра і Павла Степан Шира (ПЦУ), є 4-тим номером у списку партії “Громадянська платформа” в окрузі №2.

Його колега з ПЦУ Микола Біляк, священник храму Архистратига Михаїла в селі Сможе, є в третім у списку партії “Європейська солідарність” в округу № 7.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею-продавали гектари під прикриттям мандатів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірусу може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.