У Львові розшукують батька з маленьким сином, які вишли з дому та не повернулися.

Про це повідомляє Варта-1.

Так, стало відомо, що сихівським ВП ГУНП у Львівській області розшукуються: Крук Андрій Євгенович, 1976 р.н., та його малолітній син – Крук Максим Андрійович, 2015 р.н, які проживають за адресою – м. Львів, вул. Вернадського. Відомо, що батько з сином вийшли з дому 6 жовтня та до сьогоднішнього дня не повернулись.

У Львові розшукують батька з маленьким сином


Батько був одягнутий у светр грубої в’язки, чорні вельветові штани, чорну кепку. Прикмети: ріст 182 см, худорлявої тілобудови, волосся темно-русого кольору коротко стрижене, лице худе, виступають вилиці.

Прикмети дитини: на вигляд 5 років, ріст – 112 см, волосся світле, очі карі, над верхньою губою з лівої сторони родимка. Одягнутий: балонова курточка з капюшоном темно-синього кольору, джинси темно-сині з потертостями над колінами, чорні туфлі без шнурків.

У Львові розшукують батька з маленьким сином


Уважно придивіться до фото, якщо вам відомо місцеперебування батька та дитини, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або за номером телефону 0984725815. Важлива будь-яка інформація, адже на кону їх життя та здоров'я.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві пропала безвісти дівчинка, яка страждає важкою формою аутизму. Пошуки зниклої дитини ведуть по всій області.

Також Знай повідомляв, що в Івано-Франківській області стався інцидент-там розшукують молодика, який поїхав на заробітки до Польщі і зник. Кузан Роман Іванович проживає в Долинському районі.

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківську розшукують дівчинку-підлітка.