На Львівщині коронавірус все частіше заражає молодих людей. Про це повідомили у виданні "galinfo" посилаючись на брифінг щодо поширення Covid-19 в області.

Повідомляється, що 6 жовтня у Львові пройшов брифінг щодо поширення коронавірусу на якому експерти обговорили динаміку зараження населення області.

Читайте Знай в Google News!

Директор Департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Орест Чемерис зазначив, що в області спостерігається негативна динаміка за кількістю хворих і за кількістю госпіталізованих.

Також він додав, що в осінньо-зимовий період очікується поява сезонних захворювань через які процес боротьби з Covid-19 може значно ускладниться.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У зв'язку з цим Орест Чемерис закликав жителів Львівщини не нехтувати карантинними нормами. Крім цього медики радять пройти вакцинацію від грипу.

Орест Чемерис, фото: публічне джерело

Крім того експерти відзначають, що коронавірус все більше вражає молодих пацієнтів.

"Сьогодні ми маємо важкі клінічні випадки у пацієнтів молодого віку - від 35 років. Причиною тяжкого перебігу в таких випадках є не вік, а саме наявність тих чи інших хронічних захворювань" - підкреслила доктор-інфекціоніст Людмила Гринів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Порошенко підловили на ганебній схемі з коронавірусом, українці киплять

Як повідомляв портал "Знай.uа", Супрун пролила світло на історію загибелі медика, який врятував сотні заражених Covid-19

Також, "Знай.uа" писав, що на Хмельниччині коронавірусних хворих відправлять лікуватися в тубдиспансер