На Львівщині від коронавірусу одужав 91-річний чоловік. Цей містянин став найстаршою людиною в області, хто подолав хворобу.

Про це під час брифінгу повідомила головна епідеміологиня Львівщини Наталія Тімко.

«Чоловік хворів коронавірусом у квітні-травні, перебував на лікуванні у стаціонарі Львівської обласної інфекційної лікарні із запаленням легень. Мав високу температуру, кашель, але назагал був здоровим мужчиною. Він не мав супутніх захворювань.», — сказала Наталія Тімко.

коронавірус, фото delo.ua
коронавірус, фото delo.ua


Також медик додала, що найстаршою пацієнткою, яка одужала від коронавірусу, стала 88-річна львів’янка. Жінка хворіла на коронавірус у липні. Попри деякі хронічні захворювання вона також одужала від COVID-19.

Станом на 5 жовтня у Львівській області кількість людей, у яких підтвердився діагноз коронавірус Covid-19, від початку пандемії – 21 294 (+100 за попередню добу). Летальні випадки – 580 (+3). Вилікувалися – 7899 (+11).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, коронавірус почав косити маленьких українців, медики розриваються.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, у школах введуть страхування від Covid-19, кому доведеться оформляти документи.

Також Знай. ua писав, що Китайський вірус змінює своє "обличчя", лікар заявила про нові симптоми.