Поки чинний мер Львова Андрій Садовий хизується сумнівними досягненнями на посаді, мешканці Личаківського району скаржаться на масову забудову історичної частини міста, аварійний стан будинків та зруйновані дороги, передає Вголос.

Скріншот


"Запахи йдуть від каналізаційного колектора. А ще бруківку продали, а кладуть асфальт турецький, а бруківка вся продана. Ми туристичне місто, а тут коронавірус, куди йти працювати, туристи ж не їдуть.

Садовий працює на свій карман, і він буде як Лукашенко, за будь-яку ціну він стане мером, - зазначив львів'янин Ігор.

Серед основних проблем які виокремили жителі цього району це: погані дорогі, загруженість транспорту та масова забудова історичної частини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею-продавали гектари під прикриттям мандатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірусу може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.