На Львівщині у кандидата від партії «Свобода» на посаду мера Стрия виявили російський паспорт.

Про це повідомляє інформацій портал zaxid.net.

Так, стало відомо, що в кандидата на голову Стрийської ОТГ від ВО «Свобода» Бориса Юровича виявили російський паспорт. Політик особисто підтвердив, що отримав російський паспорт ще у 2012 році, але запевняє, що паспорт уже не дійсний. Проте у російських реєстрах цей паспорт досі значиться чинним.

Фото Бориса Юровича


Скріншоти російського паспорта кандидата на голову Стрийської ОТГ оприлюднили у Facebook-групі «Підслухано в Стрию». Сам Борис Юрович у коментарі зазначив, що у нього був російський паспорт, утім каже, що він уже не дійсний, на інші питання 44-річний Борис Юрович рознервувався та кинув слухавку.

У кандидата на мера Стрия виявили російський паспорт


Після цього на інші дзвінки відповіла жінка, яка представилась його дружиною, та відмовилась відповідати на уточнюючі питання.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею-продавали гектари під прикриттям мандатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірусу може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.