У Львові відсвяткують 30-ту річницю Студентської революції. Про це розповіла Роксоляна Шимчук на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що у Львові готують масштабну програму святкування 30-річчя "Революції на граніті".

Читайте Знай в Google News!

Святкування розпочнеться 2 жовтня. О 13:30 планується провести збори з приводу святкування "Революції на граніті", які повинні пройти в залі Львівської обласної ради. Увечері в цей же день по всьому місту пройдуть святкування.

3 жовтня планується продовження свята. Так о 12:00 пройде служба Божа у Військовому храмі Стречения Господнього. Під час цієї служби священики помоляться за учасників Революції і проведуть поминальну службу. Після цього запланований похід на Личаківське та інші кладовища.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Крім цього на ратуші Львова, політехніці та на будівлі університету імені Івана Франка будуть розміщені великі банери, на яких буде інформація про ювілейну дату.

Також планується провести виставку в головному корпусі політехніки. Дата і час цього заходу поки не відомі.

Публікація Роксоляни Шимчук: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Тернополі святкують Новий Рік, Дід Мороз роздає цукерки

Як повідомляв портал "Знай.uа", Вікіпедія визнала Київ українським

Також, "Знай.uа" писав, що Дніпрянка знайшла в городі "Чудовисько" із Закарпаття