Старшокласниці отримали покарання за тверк на пам’ятнику українським військовим, що загинули на Донбасі.

Про це повідомляє інформаційний портал “Hromadske”.

Так, у вівторок, 29 вересня, в одному з “Telegram”-каналів Чернігова поширили відео, де 4 старшокласниці виконують танець тверк перед пам’ятником українським військовим, що загинули на Донбасі. А вже на наступний день, двоє 16-річних та двоє 13-річних дівчат вибачились за свій вчинок публічно. При цьому їхні батьки заплатять штраф.

Варто зазначити, що про танець з невдало обраною локацією дізнався очільник “Талалаївської спілки учасників АТО” Богуслав Борсук.


“Слів підібрати важко. Я не проти танців, я тільки за молодіжні рухи, але місце обране не те. Надіюсь це був не обдуманий крок з їх сторони, але якщо ні то сумно стає за таку молодь”, — прокоментував він.

Поліція склала на двох 16-річних підлітків адмінпротоколи за статтею 173 Адміністративного кодексу (дрібне хуліганство). Тепер їм загрожує штраф від 51 до 119 грн або громадські роботи від 40 до 60 годин, або адміністративний арешт до 15 діб.

Іншим двом дівчат 13 років, тому за них відповідатимуть батьки. На батьків склали протоколи за статтею 184 Адміністративного кодексу (невиконання батьківських зобов’язань щодо виховання дітей). За це їм загрожує від 850 до 1700 грн. штрафу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російські школярки станцювали в бікіні біля меморіалу Перемоги

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, українські молодята влаштували цинічну фотосесію біля Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні

Також Знай.ua писав, у Києві вандали осквернили пам'ятник жертвам Голодомору