Незабаром у храмі на Львівщині виставлять мощі Святого Івана Павла ІІ.

Про це повідомляє інформаційний портал Твоє місто.

Так, стало відомо, що у суботу, 3 жовтня, у Храм Святої Трійці, що в селі Нижанковичі Старосамбірського району, привезуть частинку волосся Святого Івана Павла ІІ.

Настоятель Храму отець Гжегож розповів, що мощі до Храму привезе архієпископ-митрополит Львівський Мечислав Мокшицький. Біля храму відкриють пам’ятник Івану Павлу ІІ, який звели за кошти польських благодійників.

Храм Святої Трійці в селі Нижанковичі Старосамбірського району. ФОТО: UA-TRAVELS.LIVEJOURNAL.COM


«У суботу в Храмі Святої Трійці відбудеться кілька знакових подій. Об 11 годині поблизу церкви посвятимо пам’ятник Івану Павлу ІІ, який було звершено завдяки благодійникам з Польщі. Сам пам’ятник буде двометрової висоти, а з п’єдесталом матиме цілих три метри. Далі архиєпископ Мокшицький передасть храму мощі Івана Павла ІІ. Це буде частинка волосся Папи», – каже отець Гжегож.

У Нижанковичах цього дня буде храмовий празник. Сюди з’їдуться багато священників зі Самбірського району. Мощі помістять у самому храмі поблизу вівтаря. Приклонитися до них може кожен бажаючий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Мукачеві священики з військовими поборолися за м'яч

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", священнослужитель з Тернопільщини благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині Китайський вірус повісив замок на Унівську лавру, ченці потрапили на самоізоляцію