У Львові 32-річна жінка, з очевидними ознаками алкогольного сп'яніння, поставила на "ноги" все місто. Жінка звернулася до правоохоронців та повідомила, що забула в трамваї свою 6-річну дитину.

Про це інформує патрульна поліція Львівщини.

Так, у Львові жінка звернулася до правоохоронців з проханням знайти її доньку, яку вона нібито забула у трамваї. З її слів, до поліції вона звернулася майже через годину після зникнення доньки.

Фото Нацональної поліції


Усі екіпажі почали обстежувати можливі маршрути руху дитини. Через камери Центру безпеки міста перевіряли усіх пасажирів, які виходили на зупинках. Дівчинки серед них не було.

Паралельно пошуки тривали через соцмережі. В одній із популярних груп вихователі садочку до якого ходить згадана дівчинка, побачили, що її шукають. Педагоги одразу повідомили, що дитина у них.

У садку на вулиці Костя Левицького, поліцейських чекав вже і батько дитини. Вихователі розповіли, що мама привела дитину ще о 10-й ранку і відтоді не забирала.

За даним фактом патрульні винесли на жінку постанову за ст.183 (Завідомо неправдивий виклик спецслужб) КУпАП. Незабаром цією сім'єю займатиметься відділ ювенальної превенції.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві пропала безвісти дівчинка, яка страждає важкою формою аутизму. Пошуки зниклої дитини ведуть по всій області.

Також Знай повідомляв, що в Івано-Франківській області стався інцидент-там розшукують молодика, який поїхав на заробітки до Польщі і зник. Кузан Роман Іванович проживає в Долинському районі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківську розшукують дівчинку-підлітка.