У мережі розлітається історія, що сталася в Миколаєві: тут патрульні зупинили "швидку" з пацієнтом, якого везли на термінову операцію.

Користувачка Дар'я Селезньова у своєму Facebook пише, що бригаду з пацієнтом затримали на 50 хвилин, "знущалися, хамили, погрожували лікарю бригади швидкої медичної допомоги, не хотіли віддавати свідоцтво про реєстрацію спеціалізованого медичного транспорту!".

У відповідь патрульна поліція повідомила, що в понеділок вранці, 28 вересня, біля Варваровского моста вони зупинили Renault, який рухався з увімкненими спеціальними сигналами синього кольору. Оскільки на машині не було логотипів, які підпадали б під будь-які спецслужби України, патрульні зупинили водія, щоб перевірити законність використання спеціальних сигналів.

У поліції зазначили, що авто належить громадській організації і дозвіл на використання спецсигналів не має. Під час перевірки документів жінка, яка представилася лікарем бригади, почала провокувати патрульних на конфлікт.

"Водій зупиненого автомобіля пояснив, що вони перевозять чоловіка після операції в лікарню іншого міста. Також патрульні поспілкувалися і з чоловіком, якого везли. Він розповів, що тільки після операції і їде в Мелітополь", - йдеться в повідомленні. Патрульні зазначили, що вся перевірка зайняла не більше 10 хвилин, "Але, незважаючи на те, що їм надали можливість рухатися далі, водій і жінка, яка представилася лікарем, залишилися на місці, продовжували конфлікт, скаржилися на дії патрульних і поїхали через 30 - 40 хвилин".

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше Киянина викрали посеред вулиці за зроблене зауваження: "Били, шматували, стріляли над головою"

Як повідомляє портал Знай.ua На Львівщині чоловік на швидкості зніс дворічну крихітку, яка вибігла на дорогу-батьки застигли від жаху

Також Знай.ua писав, що У Запоріжжі малолітній шумахер протаранив легковик і відправився в лікарню-хребет збирали, як конструктор