Пара Олег Винник та Олена Шоптенко, які змагаються у популярному шоу "Танці з зірками" захворіли на коронавірус.

Про це повідомляє ТСН

Так, у неділю на ефірі шоу "Танці з зірками" пара Олега Винника та Олени Шоптенко не змогли вийти на паркет. Все через те, що в артистів діагностували коронавірус.

Олег Винник на ефірі мав продемонструвати своє почуття гумору, перевтілившись на Голохвастова з кінофільму "За двома зайцями".

За словами Олега, КТ показало в нього двобічну пневмонію і стан у нього доволі важкий. Він не може стояти довше ніж 15 хвилин.

Олег Винник та Олена Шоптенко
Олег Винник та Олена Шоптенко


"Коли я кричала, що нічого не хочу, а хочу поні і бути принцесою, я не таку корону мала на увазі. Але все це не жарти! Бережіть себе, будь ласка! Дякую вам за всі ваші повідомлення. Ваша підтримка краще будь-яких ліків!", - зазначила танцівниця Олена Шоптенко.

Зауважимо, що Винник та Шоптенко, не єдині зірки шоу, які підхопили коронавірус. Незадовго до першого прямого ефіру про зараження COVID-19 повідомила ведуча Ольга Фреймут та її партнер Ілля Падзіна.

Також Дар’я Петрожицька зі своїм партнером Ігорем Гелуненко не змогли бути присутніми на паркеті перші три ефіри шоу через коронавірус. Тільки в четвертому ефірі пара нарешті вийшла на паркет.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше напарницю Зеленського по "танцям з зірками" Шоптенко налякав власний син: таке витерпить не кожна.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа, Олена Шоптенко зухвало посмикала головними достоїнствами:"а що, я теж дівчинка".

Також портал Знай.иа писав, що Олена Шоптенко показала лайфхак "Танців з зірками", який допоможе вирішити будь-яку проблему: "якщо опускаються руки...".