Мер Львова Андрій Садовий майже все літо отримував урізану вдвічі зарплату.

Про це свідчить відповідь виконавчого комітету Львівської міської ради на запит Українських Новин.

Так, стало відомо, що заробітна плата мера Львова Андрія Садового, який задекларував 1 млн гривень доходу за 2019 рік, склала 39,2 тис.гривень за серпень. Варто відзначити, що зарплата у його заступника досягла 115,7 тис.гривень.

Андрій Садовий, скріншот з відео
Андрій Садовий, скріншот з відео


У серпні Садовому було нараховано 39 153 гривні зарплати за серпень, включаючи 13 736 гривень за час відпустки. У червні та липні його зарплата була вищою - 47,2 тис.гривень, що є максимальною зарплатою для чиновників на час карантину. У червні-липні його зарплата була скорочена в два рази через карантин.

Зарплата п'яти з семи заступників Садового в серпні була нижчою, ніж у нього, і нарахована в межах карантинних норм: від 12,4 тис.до 35,1 тис. гривень. Водночас у заступника мера з містобудування Любомира Зубача вона склала 95,9 тис. гривень, а у бізнес-омбудсмена Сергія Кіраля – 115,7 тис.гривень.

У червні-липні зарплата всіх заступників Садового перевищувала зарплату мера і встановлене на час карантину обмеження, склавши від 47,4 тис.до 224,6 тис. гривень.

Фото: Українські Новини

Фото: Українські Новини

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фото: Українські Новини

Фото: Українські Новини

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Володимир Зеленський розповів про ситуацію з коронавірусом в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Юрій Тимошенко поділився історією, в якій може критися важлива археологічна знахідка.

Також "Знай.uа" писав, що Андрій Пальчевський вказав на різницю між своєю командою і командою Володимира Зеленського.