Мер Львові Андрій Садовий приїхав на Сихів до церкви з охоронцем.

Про це у соціальній мережі фейсбук повідомив Ярослав Мельничук.

Так, стало відомо що Андрій Садовий у свято Різдва Пресвятої Богородиці приїхав до церкви на Сихів з охоронцем. Львів'яни іронічно відмітили, що саме на це свято Садовий раз на рік бачить спальні райони міста.

Фото: Ярослав Мельничук


“Кожного року 21 вересня в храмовий празник Різдва Пресвятої Богородиці мер міста Львова Андрій Іванович Садовий з охоронцем приїжджає на Сихів. Ну хоч раз в рік побачити найбільший спальний район треба. Іде до церкви, стає на сам перед, щоб усі сихівські бабці бачили, який він богомільний…

Перший біжить до чаші, а потім “чимчикує” на парохіянську гостину. Вріже там добру рєчуху, про те які файні сихівчани, як він нас тяжко любить і шанує. І як він нам усім буде міцно помагати і геть все поробить…”, – йдеться у дописі.

В кінці львів'янин побажав Садовому закінчити з обіцянками та пустопорожніми балачками.

Скріншот

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку. Горе-жартівника швидко розшукали, його чекає покарання за фейкове повідомлення про мінування.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа , четверо циган увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили. Літня жінка втратила всі гроші, які відкладала собі на похорон довгими роками.

Також Знай.uа писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки. Вони запропонували купити килим, і жінка, не запідозривши недобре, відкрила їм.