У Львові почала падати нещодавно встановлена зупинка на вулиці Любінська – Виговського.

Про це стало відомо у зверненні на “Гарячу лінію міста Львова”.

“Любінська-Виговського, падає зупинка недавно встановлена і так прийнята в експлуатацію! Прохання встановити зупинку рівно!”,- написав у зверненні на “Гарячу лінію міста Львова” у Фейсбуці Мирона Кузишина, який і оприлюднив світлини з місця події.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

"Зате на куті кіоск з папіросами і алкоголем міцно стоїть", " Ви краще просіть встановити зупинку "нормальну", а не "нормально", а то недозупинка на 3 людей: 1 сидить мокне, 2 стоять під час дощу), про захист від чогось іншого, типу сонця, вітру, некерованих авто чи снігу мови взагалі нема)", " Може то мала бути а-ля Пізанська зупинка", " Вона просто має осінню зажуру",- коментували користувачі соцмережі.

Нагадаємо, на Тернопільщині у місті Чортків невідомі знищили зупинку громадського транспорту. Інцидент стався в ніч з 5 на 6 серпня. Цією справою зайнялися правоохоронці.

Як з'ясувалося, невідомі спиляли несучі стійки зупинки громадського транспорту. При цьому напівкругла покрівля залишилася лежати на землі. Не чіпали вони і лавку, яка була на зупинці.

Правоохоронці почали розслідування і з'ясували, що зупинку «бачить» камера відеоспостереження, встановлена на найближчому магазині. Тому зловмисників знайдуть швидко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові двоє "безмасочників" влаштували жорстоке махалово на зупинці

Як повідомляє портал «Знай.uа» З Києва різко зникли кіоски - ні кави, ні цигарок

Також «Знай.uа» писав, що У Франківську продавця застукали на мерзенному занятті з підлітками