У Львові між пасажиром автобуса та іншим громадянином виникла жорстка бійка через зауваження за маску.

Відеозапис сутички з’явився на сторінці спільноти “Новини Львова” у соціальній мережі “Instagram”.

Так, стало відомо, що у вівторок, 21 липня, у Львові на одній із зупинок громадського транспорту сталася бійка. Зазначається, що чоловік середнього віку накинувся із кулаками на іншого. Ця пригода сталася на зупинці громадського транспорту на вулиці Стрийській, навпроти Стрийського парку.

Скріншот


Очевидці події зазначають, що бійка сталася через конфлікт в автобусі. Відомо, що молодший чоловік зайшов у транспорт без маски. Старший зробив йому зауваження й попросив одягти маску. Пасажир у відповідь почав хамити й запропонував чоловікові вийти із транспорту, щоб з’ясувати стосунки.

Саме після цього вони почали битися на зупинці та кидати одне одного на асфальт. В якийсь момент вони ледь не потрапили під колеса автомобілів, адже зсунулися на дорогу.

До слова, у львівській мерії відповіли на питання, як і чим місцеві жителі можуть потрапити вчасно на роботу.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Таким чином, повідомляється, що причиною транспортного колапсу у Львові є довгострокове очікування транспортного засобу на зупинках. А все тому, що у мерії відсутня стратегія громадських перевезень у місті під час епідемії коронавіруса.

Депутат Львівської міської ради, Ігор Зінкевич в прямому ефірі одного ток-шоу розповів, що неодноразово запитував у голови Львова про те, чи має місто достатня кількість транспорту, щоб його вистачило для безпечного перевезення місцевих жителів. Однак, відповіді він так і не почув. Це, як виявилося, велика проблема для міста.

На думку Ігоря Зінкевича, мерія повинна прийняти рішення стосовно приватних авто.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що київський сміттєвоз провалився під асфальт.

Як повідомляв портал Знай.uа, жителі Києва створили петицію, в якій йдеться про заборону маршрутних таксі як виду громадського транспорту.

Також Знай.uа писав, що київським рятувальникам закупили нове спорядження.