У Львові люди змушені годинами стояти у чергах на трамвайних зупинках, щоб дістатися на роботу, навчання чи додому.

Про це на сторінці спільноти “Варта 1” у соціальній мережі фейсбук написала львів'янка Галина Матвій.

Так, стало відомо, що львів’яни скаржаться на те, що після закінчення робочого дня змушені вистоювати у чергах, щоб дістатися додому. Вони зазначають, що в години “пік” утворюються великі черги на трамвайних зупинках.

Містяни скаржаться, що деякі трамваї курсують з одним вагоном, тоді як після закінчення робочого дня сотні людей очікують на зупинках.

Скріншот


“І знову зручності для львів’ян. Площа Соборна. 19.00, – черга на трамвай 8; 3. Тільки сидячі місця. Трамвай з 1 вагоном. Питання до тих хто керує транспортною системою: ви чому після 8 годин робочого дня не стоїте в черзі 45 хв? Коли почнуть думати про людей?”, зазначила львів'янка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше багатодітна мама ледь не рознесла маршрутку через "не той папірець": хто і коли має право на безкоштовний проїзд

Як повідомляє портал «Знай.uа» в Україні подорожчає проїзд і зникнуть маршрутки через реформу Кабміну

Також Знай.uа писав, що в Україні злетять ціни на маршрутки-перевізники назвали терміни