На фасаді львівської Ратуші до приїзду Президента України Володимира Зеленського повісили банер з написом: “Досить компромісів з ворогом”.

У соціальних мережах львів’яни обурюються “лицемірством” мера Львова Андрія Садового, пише "Четверта студія".

“Так виглядає лицемірство та фарисейство Садового. Так львівський мер показує «позицію» до приїзду Зеленського сьогодні у Львів. Для моїх друзів не зі Львова і зі Львова: Садовий ніколи не був на Майдані і до останнього сидів в кущах, Садовий ніколи за сім років війни не висловлював свою чітку позицію щодо агресії Росії проти України. Бо все в нього добре з російськими друзями складається….давно вже все гарно склалося”, – написала помічник народного депутата України Тетяна Овчаренко.

До того ж, містяни у соціальних мережах висловлюють свою позицію щодо “ігнору львів’ян” міським головою Львова.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

“Це не політичний пост. Життєвий. Андрій Садовий, я не буду за Вас голосувати. І моя сім’я не буде. І багато моїх друзів також не будуть. Це через Ваш ігнор, коли ми усі просили звільнити з посад своїх урбанистів. Те, у що перетворили місто ці аматори, те, скільки коштів вони пустили на вітер, те через що ми повинні щодня змінювати плани завдяки безглуздим амбіціям непрфесіоналів- це наслідок Вашого ігнору львів’янам. Тепер отримуйте “мінус” в рейтингу… От є в Вашій команді фахівці. Тримайтеся за своїх Білих та Шмідтів. Вони того варті”, – написала на своїй сторінці у Фейсбуці журналістка Євгенія Полікарпова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Садовий зробив спробу зупинити паніку у львів'ян через коронавірус: "Тільки спокійно"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Садовий "пожертвував" львівське листя коровам

Також «Знай.uа» писав, що Садовий "вилизав" вулиці Львова, містяни розкусили мера перед виборами: "Показуха"