Останнім часом на Львівщині стрімко зростає смертність від COVID-19. Так, в області за останню добу зафіксували 10 пацієнтів.

Відзначимо, що за минулу добу у Львівській області виявили 234 нових хворих, з них 75 жителів Львова

У Львівській області, станом на 08.00 год 17 вересня, 17664 підтверджені випадки інфікування коронавірусом, 497 — летальні.

коронавірус, фото delo.ua
коронавірус, фото delo.ua


За даними Львівської міської ради, 5686 людей — одужало. За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри провели 1505 ПЛР-тестів, з яких 234 – позитивні результати. Серед них – 75 мешканців Львова.

Зазначимо, що станом на 16 вересня, на Львівщині 17430 підтверджених випадків інфікування коронавірусом, 487 — летальні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вчені отримали грант на розробку вакцини від коронавірусу, найважливіші ліки століття можуть народитися в Україні.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, головний епідеміолог вляпався в скандал через жертви covid.

Також Знай. ua писав, що в Україні шукають охочих посперечатися на 10 тис дол щодо зараження Covid-19.