Молодій українці після операції ставало тільки гірше і невдовзі вона померла, просто в день народження чоловіка. У жінки залишилося двоє діток.

Про це повідомляє інформаційний портал gazeta.ua.

39-річна Наталія Лукащик померла 13 серпня в лікарні в Рівному. Жінці видалили токсичний зоб, але після операції їй стало гірше.

У Наталії Лукащик із Рівного після операції не витримало серце


— Нас покликали. Кажуть, серце не витримало. Це було 13 серпня, у мій день народження. Сподівалися, вона отямиться, буде подарунок. А вийшло навпаки — розповідає чоловік Сергій Лукащик.

Медики констатували у жінки зупинку серця, клінічну смерть. Вона впала в кому, бо мала набряк мозку.

Чоловік згадує, що їм порадили, щоб діти не бачили матері в труні. Про смерть матері їм повідомили пізніше. Після чого діти почали ходити до психолога. Чоловік українки говорить, що вона була прекрасною мамою й дуже любила своїх діток.

У Наталії Лукащик залишилися чоловік і двоє дітей.

Нагадаємо, раніше у Львові знайшли обгорілі тіла пари любителів селфі

Як повідомляє портал «Знай.uа» розваги на пляжі для молодої пари закінчилися моторошним електричним ударом: відео

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також «Знай.uа " писав, що пошкодуйте батьків: обгорілу дитину знайшли На рейках у Києві