На Львівщині в одному з міських парків демонтували лавки. Керівництво парку прийняло таке рішення через те, що місця для відпочинку перетворилися на місця збору для пияків.

Про це повідомив директор парку Ігор Саган у соціальній мережі фейсбук.

Адміністрація Бориславського міського парку вирішила перенести лавки неподалік стадіону, і в такий спосіб боротися з постійним нагромадженням сміття.

Фото: Ігор Саган/ФБ


“Багато раз я попереджав і сварився з різними компаніями які розпивали алкоголь на задніх лавочках на стадіоні. Не давно під час толоки ми вивезли близько 6 мішків сміття з того місця, а сьогодні знову там купа сміття. Було прийнято рішення – ліквідувати там лавочки і замонтувати десь в іншому місці”, – зазначив Ігор Саган.

Фото: Ігор Саган/ФБ


Адміністрація Бориславського міського парку закликає містян не перетворювати місця для відпочинку на місця збору для пияків.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото: Ігор Саган/ФБ

Доброго дня любі Бориславці. І хоч перед святковий день але я змушений вам це доповісти. Багато раз я попереджав і...

Geplaatst door Ігор Саган op Vrijdag 11 september 2020

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові знову почалися проблеми з вивезенням сміття.

Також Знай повідомляв, що мер Львова Андрій Садовий вирішив втекти від гострих запитань журналістів. Він відмовився показувати результати останнього ПЛР-тесту на коронавірус.

Нещодавно Знай передавав, що депутати Львівської міськради затвердили детальний план території, яким передбачається знесення будинку 19 століття на вулиці Поповича.