Президент України Володимир Зеленський провів розмову із польським колегою Анджеєм Дудою. Під час розмови він запросив президента сусідньої держави відвідати Україну вже в жовтні. Дуда у свою чергу висловив сподівання, що до того часу вдасться вирішити низку наболілих історичних питань. Про це передає Офіс Президента.

Зокрема, обговорювалося питання «внесення до реєстру військових поховань та відновлення легальної української могили на горі Монастир біля села Верхрати». За словами Дуди, це питання мають зняти з порядку денного вже до наступної особистої зустрічі глав держав.

Крім того, Зеленський і Дуда обговорили розвиток ситуації в Білорусі, а також поділилися думками щодо кроків протидії пандемії коронавірусу та урегулювання ситуації на Донбасі.

У відповідь Зеленський подякував керівництву Польщі "за тверду підтримку суверенітету й територіальної цілісності нашої держави".

Нагадаємо, Путін готує удар по Україні з анексованого Криму - глава ВМС стривожив прогнозом

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, троє загинуло, інших поранено: бойовики накрили захисників Донбасу снайперським вогнем

Також Знай. ua писав, українські герої розбомбили російську базу та звільнили частину Донбасу – "Доставляли багато клопоту"