Львів'яни скаржаться на безхатьків, які живуть та смітять у міських парках.

Про це у соціальній мережі фейсбук у спільноті Варта-1 написала львів'янка Оксана Головенко.

Так, львів'яни скаржаться на безхатьків, які живуть у сквері біля пам'ятника Федорову. Вони стягли до парку купу непотребу та навіть встановили маленький намет. За словами місцевих жителів міська влада ніяк не реагує на це, хоча подібна ситуація спостерігається вже кілька днів.

Фото: Оксана Головенко


"Сквер біля пам'ятника Федорову. Немає жодної реакції поліції, муніципалів, гарячої лінії. Гарні фото для туристів.Звертались до всіх служб", - написала львів'янка Оксана Головенко.

Місцеві жителі сподіваються, що міська влада в короткі терміни усуне цю проблему.

Фото: Оксана Головенко

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові знову почалися проблеми з вивезенням сміття.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Знай повідомляв, що мер Львова Андрій Садовий вирішив втекти від гострих запитань журналістів. Він відмовився показувати результати останнього ПЛР-тесту на коронавірус.

Нещодавно Знай передавав, що депутати Львівської міськради затвердили детальний план території, яким передбачається знесення будинку 19 століття на вулиці Поповича.