Історія родини Кудряшових з одного боку звичайна, а з іншого – просто неймовірна. Важкі умови життя не зломили маленького хлопчика.

Про це повідомляє «Абзац ».

У родині Кудряшових пияцтво батька призвело до розлучення й інсульту матері. Тоді маленькому хлопчику було всього вісім років, і він взяв всю важку працю на себе. Він зміг не тільки вижити в найтяжчих умовах, але і зберегти життя своїй мамі.

Фото: Абзац


Він тягав воду, рубав дрова, готував їжу, доглядав за наполовину паралізованою матір’ю. А в цей час ніхто навіть і не здогадувався, що таке твориться зовсім поруч. Ця історія набула розголосу тільки через 8 років, коли хлопчикові виповнилося 16.

Фото: Абзац


Завдяки розголосу родині подарували квартиру в облаштованому будинку, а маму Владислава обстежили в лікарні і відправили на відновлення в санаторій. Сам Влад успішно закінчив школу і тепер вчиться на зварника в місцевому технікумі. Тепер їх родина живе щасливо та не боїться жодних негараздів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Фото: Абзац

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі рятують недоношену дитину, мама молиться над крихіткою

Як повідомляв портал "Знай.uа", у батька двох дітей з Франківська відмовили нирки, дружина благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі просять допомогти п'ятьом малюкам-сиротам