Рідні молодого львів'янина, який потрапив у тяжке ДТП благають про допомогу, аби врятувати найдорожчу людину.

Про це у спільноті Варта-1 написала львів'янка Тетяна Мірзоєва.

Так, львів'янка розповіла, що 1 вересня її брат потрапив у аварію. 23-річний львів'янин був пасажирів у автомобілі Нива, який у результаті ДТП повністю розтрощило.

Фото: Тетяна Мірзоєва


"Спочатку була операція на спинному мозку. Ми боролися за право ХОДИТИ! За кілька годин після успішної операції була друга - видалили селезінку. Додався бронхіт та перелом руки і перелом шиї.
Діагностували ще один перелом хребта, сильні забої легень.Він у комі під апаратом штучного дихання" - написала сестра постраждалого.

Наразі сім'я бояться за життя хлопця, його чекає дороговартісне лікування. Зараз у родини вдень йде близько 5000 грн, не рахуючи операцій. Сім’я вичерпала уже свої заощадження.

"Тарас працював автомеханіком. Усі знають про його добре серце та золоті руки автомеханіка. Завжди допомагав. Тепер просимо допомогти йому.Шанс є, але він залежить від грошей, на превеликий жаль...", - написала львів'янка.

Скріншот

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Озвіріла викладачка розстріляла чоловіка і дочку, а собі пустила кулю в скроню - кривава трагедія приголомшила Україну

Також портал "Знай.ua" писав, що 9-річний хлопчик з інвалідністю, який жив у парку, втратив маму - батько не знаходить слів

Також портал "Знай.ua" писав, що У Мінсоцполітики вирішили долю "пакету малюка": Купити щасливе дитинство?