У Львові правоохоронці розшукують злочинця з татуюванням.

Про це у спільноті Варта-1 написав Ігор Зінкевич.

Так, стало відомо, що у Львові шукають Струс Назара Богдановича 1994 року народження.

Фото: Ігор Зінкевич


"Яворівським відділом поліції за вчинення майнових злочинів розшукується Струс Назар Богданович 1994 р. н. При отриманні будь-якої інформації просимо повідомити за тел. 102 або 0680082123", - сказано у повідомленні.


Особливі прикмети злочинця: волосся темне, середньої статури, під лівим оком татуювання у вигляді хреста.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Якщо ви бачили цього чоловіка чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або за номером телефону 0680082123. Важлива будь-яка інформація.

Скріншот

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Франківщині зникла 13-річна школярка, батьки в сльозах благають про допомогу - "Де ти, Діанко?"

Також портал «Знай.uа» писав, що На Харківщині вогонь знищив село, жителі не можуть отямитися від горя: "Мама ще не знає ,що будинок згорів"

Портал «Знай.uа» повідомляв, що Під Чернівцями всю ніч шукали зниклу дівчинку - ховалася від мами в сусідньому селі 13-річна дівчина пішла з дому та відмовлялася спілкуватися з рідними і не повідомляла їм про своє місцезнаходження.