Львівська область б'є рекорди по смертності через Covid-19. Про це розповіли на сторінці "Львів VS коронавірус" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що станом на 08:00 ранку, 4 вересня, у Львівській області підтверджено 15 312 випадків інфікування коронавірусом. З них 434 випадки з летальним результатом.

Читайте Знай в Google News!

"За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри провели 1248 ПЛР-тестів, з яких 196 – позитивні результати. Серед них-89 жителів Львова."- сказано в повідомленні.

повідомлення в групі левів VS коронавірус: Facebook

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

З початку пандемії в області загинуло 11 медиків. Серед них один співробітник швидкої допомоги.

Станом на ранок 3 вересня, у Львівській області коронавірусом заразилися 2 430 осіб, з них 149 дітей та 137 медичних працівників.

Також за попередню добу, 2 вересня, через наслідки хвороби померло 54 людини (з них 11 осіб на Львівщині), що є новим антирекордом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Закарпатті до коронавірусу додалася і менінгококова інфекція. Вже в лікарнях регіону померло двоє дітей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", за минулу добу в Тернопільській області виявили 240 хворих-19. 3 людини померли від ускладнень хвороби.

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві, де кількість хворих коронавірусом збільшується на кілька сотень щодня, водій таксі відмовився обслуговувати пасажирку, тому що та попросила його надіти одноразову маску.