За весь час карантину у Львівській міськраді коронавірус виявили у 75 осіб. Це 1,8% від загальної кількості працівників міськради.

Про це написав мер Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Завтра збираємо сесію, тому хочу публічно акцентувати на деяких речах. Спочатку цифри. У Ратуші працює 1643 людини. За весь час карантину захворіли 75 осіб. З них 45 вже отримали негативні результати ПЛР-тестування. 30 осіб перебувають на лікарняному. Це 1,8% від загальної кількості працівників",- повідомив Садовий.

За словами мера Львова, вже було протестовано 50% всіх працівників. В першу чергу перевірили тих, хто під час карантину продовжував ходити на роботу. Також, як повідомив Садовий, то тестувати намагаються і тих, у кого проявляються підозрілі симптоми.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Садовий також зазначив, що завтрашня сесія відбудеться в приміщенні Шевченківської райадміністрації. Доступ до зали засідання матимуть тільки депутати і ті, від кого безпосередньо залежить процес.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині соратник Зеленського зліг з коронавірусом - слідом за мером Надалом

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Чернівцями у школі спалах коронавірусу-13 вчителів скосила небезпечна зараза

Також «Знай.иа " писав, що У Запоріжжі спалах китайського вірусу масово скосив студентів-ніхто не застрахований