Стало відомо про те, що частина районів у Львівській області опинилася під жорстким карантином. Які будуть обмеження цього разу.

Таким чином, повідомляється, що під час засідання, яке пройшло в четвер, 3 вересня, міська рада переглянула рівні епідемічної небезпеки в регіонах України. І ось, частина Львівської області та Дрогобичі будуть змушені посилити карантин.

Нові обмеження набудуть чинності вже в понеділок, 7 вересня, і переглянуть їх тільки через тиждень.

Міністр Кабінету Міністрів Олег Немчинов у своєму Telegram-каналі повідомив про те, що помаранчевий рівень небезпеки встановлений у Львові, Дрогобичі, Самборі , міському, Жовківському, та Миколаївському районах.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Варто відзначити, що український уряд прожив адаптивний карантин в країні як мінімум до кінця жовтня. Також, були посилені заборони в зеленій зоні.

Тепер заборонено проведення дискотек, робота нічних клубок, заклади громадського харчування.

Також, заборонено і проведення концертів, але, зроблять виняток для закладів культури.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 130 951 випадків зараження. За добу зафіксували 2 723 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в Україну поспішають 4 нових віруси, епідеміологи схопилися за голову.

Як повідомляв Знай. ua, Ковід в Україні пішов на відступ, медики святкують невелику перемогу.

Також Знай. ua писав, що симптоми Covid - 19 виникають саме в такому порядку: вмійте розпізнати хворобу.