У Львові на одній із вулиць міста помітили цілу зграю щурів.

Про це у спільноті Варта-1 написав львів'янин Толік Барбашевич.

Так, стало відомо, що у Львові місцеві жителі помітили пацюків. Ціла зграя бігала просто біля сміттєвих баків у пошуках поживи, при цьому вони абсолютно не боялися людей, які проходили повз.

Скріншот


"Центр Львова 200 м від ж/д вокзалу «прийшли туристи на екскурсію»", - так підписав відео львів'янин Толік Барбашевич.

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на таку новину у коментарях під відео.

"А я в Франції таке біля Ейфелевої вежі бачила. Ну що тут такого", "То клас, живий куточок!", "А всі без масок!!! І де ж ті стражі порядку та закону дивляться ?", "На Гарячу Лінію пишіть", "Щури — алкоголіки.!", "Ой, та ладно. Це живі істоти, частина екосистеми кожного міста світу", "Ви ж не їсте з ними з одної миски", "Пневматику з оптикою б туди !", "Жах", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Відео можна переглянути тут.

Скріншот

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Скріншот

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Київщині жінка вмирала під будівлею мерії в калюжі крові, швидка не приїхала - "Везіть самі!"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Харкові відкрили готель для щурів і папуг

Також портал «Знай.uа» писав, що Смертельна зараза закрила село під Дніпром на карантин, і це не коронавірус