Мер Львова Андрій Садовий звернувся до прем'єр-міністра України щодо страхування здоров’я педагогів.

Про це Садовий написав на своїй особистій сторінці у соціальній мережі фейсбук.

Так, вчора, 1 вересня, у Львові, як і у всій Україні, розпочався новий навчальний рік. У міській раді стверджують, що всі заклади освіти дотримуються правил карантину. Міський голова Львова відзначив, що у період пандемії особливо важливим є питання здоров’я вчителів. Саме тому Андрій Садовий звернувся до Прем'єр-міністра з пропозицією профінансувати страхування здоров’я педагогів.

Андрій Садовий, скріншот з відео
Андрій Садовий, скріншот з відео


«У Львові працюють всі 117 шкіл. Організація навчального процесу в умовах пандемії – непросте завдання, але наші освітяни виконали його на відмінно. Ми зробили все необхідне, щоб перший урок відбувся не дистанційно. Але, крім безпеки дітей, надзвичайно важливими є умови праці вчителів. Їхнє здоров’я – пріоритет для нас. Тому я звертаюсь до Дениса Шмигаля з пропозицією профінансувати страхування здоров’я педагогів. Якщо вчитель захворіє на COVID-19, він має отримати все необхідне для лікування. Закликаю підтримати таку ініціативу!», – зазначив на ФБ-сторінці мер.

Станом на 2 вересня у Львівській області кількість людей, у яких підтвердився діагноз коронавірус Covid-19, від початку пандемії – 14 907 (+204 за попередню добу). Летальні випадки – 412 (+10). Вилікувалися – 4581 (+132).

Усього в Україні за даними ЦГЗ: 125 798 (+2495) людей захворіло, 2656 (+51) померло, 58 817 (+1015) вилікувалися.

Сьогодні запрацювали всі 117 шкіл Львова. Організація навчального процесу в умовах пандемії – це непросте завдання, але...

Geplaatst door Андрій Садовий op Dinsdag 1 september 2020

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в Україну поспішають 4 нових віруси, епідеміологи схопилися за голову.

Як повідомляв Знай. ua, Ковід в Україні пішов на відступ, медики святкують невелику перемогу.

Також Знай. ua писав, що симптоми Covid - 19 виникають саме в такому порядку: вмійте розпізнати хворобу.