На Львівщині активісти допомогли продезінфікувати школи у Личаківському районі

Про це повідомляє інформаційний портал varta-1.

Так, стало відомо, що напередодні початку навчального року активісти «ВАРТИ» організували дезінфекцію класів, коридорів, спортзалів у двох школах Личаківського району — № 16 та № 21.

Фото: varta-1


Активісти проводили дезінфекцію проводили спеціальним і безпечним засобом шумерського срібла, з допомогою моторизованих та ранцевих оприскувачів.

Фото: varta-1


«Школярі повертаються до навчання і в нинішніх умовах епідемії питання безпеки виходиться на перше місце. Відтак, ми вирішили допомогти навчальним закладам із дезінфекцією», — повідомив активіст руху Павло Книш.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще


Варто відзначити, що це не перша подібна акція активістів. Раніше вони провели безкоштовну дезінфекцію транспорту, зупинок, крамниць біля АС № 6 на вул. Личаківській та у Винниках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, нове карантинне зонування в Україні: які регіони потрапили в "червону" зону з найжорсткішими обмеженнями.

Як повідомляв Знай.uа, у дитячий сад доведеться ходити по-новому - під заборону потрапили навіть килими та іграшки.

Знай.uа писав, міністр Степанов порахував, скільки масок треба школярам: сім'ям доведеться економити.