У Львові біля військового госпіталю виявили людські рештки.

Про виявлені рештки повідомили на “Гарячу лінію міста Львова” у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що у Львові, біля території військового госпіталю на вулиці Личаківській, перехожі виявили людські рештки.

Фото: ФБ/Гаряча лінія міста Львова


“По вулиці Личаківській, вздовж огорожі військового госпіталю лежать людські кості: частини черепа, ребра, гомілкові і інші частини скелета. Там працівники кабелеукладальники викопали рів для кабелю. На моє зауваження ніякої адекватної реакції! Кістки людей у центрі міста!”,- зазначив у зверненні на “Гарячу лінію міста Львова” у ФБ Анатолій Шнайдрук.

Фото: ФБ/Гаряча лінія міста Львова


Наразі невідомо, як опинилися тут людські решти. Всі причини та обставини події будуть встановлювати правоохоронці.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в неділю, 23 серпня, сталася смертельна ДТП-легковий автомобіль влетів під причіп фури. Водія і пасажира Opel затиснуло в понівеченому салоні

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі п'яний чоловік вдарив свого товариша по чарці по спині сокирою. Потерпілий перебував на той момент у нього в гостях і розпивав алкоголь. Потім між ними виникла сварка, в слідстві чого нападник схопив сокиру і завдав своєму товаришеві по чарці удар по спині.

Також Знай.uа писав, що рятувальники дістали з оглядової ями гаража двох чоловіків – один з них загинув.