Маленькій львів'янці, яка береться з онкологією потрібна фінансова допомога, аби отримати шанс на повноцінне життя.

Про це повідомляє інформаційний портал LMN.

21 серпня онкохвора 9-річна Вікторія Васильків зі Старосамбірщини вилетіла з мамою в Іспанію, щоб продовжити лікування. Ще наприкінці травня медики поставили дівчинці страшний діагноз – саркома Юїнга, пухлина мозку в скроневій ділянці.

Фото: LMN


Спочатку у дівчинки почало затерпати личко, після цього батьки повели її до лікаря. Після лікувань по неврології на МРТ виявили пухлину.

«Ми лікувалися в обласному Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі. Вікторію оперували, пройшли три блоки хіміотерапії. Волонтери домовилися про лікування у клініці Мадриду. Потрібно пройти опромінення, протонну терапію. Переслали на рахунок клініки 45 тисяч євро. Потрібно ще 102 781 євро», – розповідає LMN мама Вікторії Галина.

Окрім Вікторії у родині є ще 16-річний син. Мама працює медсестрою у дитячому відділенні Старосамбірської лікарні. Тато – їздить на заробітки. Наразі родина немає достатньої суми коштів, щоб врятувати свою дитину.

Фото: LMN


«Ми на шляху до мрії – простої, звичайнісінької: повернутися до нормального життя. Але без фінансової допомоги нам не обійтися», – просить мама.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що маленький Саша з Кам'янського терміново потребує допомоги небайдужих громадян - йому діагностували лімфому Беркітта.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Кривому Розі прощаються з дівчинкою, яка боролася з раком.

Також Знай.uа писав, що шестирічний хлопчик Льова з Кам'янського гине від неоперабельної пухлини головного мозку.