У зв'язку з епідеміологічною ситуацією в Україні свята Першого дзвоника у львівських школах не буде.

Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Так, стало відомо, що у зв’язку із поширенням коронавірусної інфекції, традиційний День знань у навчальних закладах Львова відбуватись не буде. Наразі всі навчальні заклади міста готові приймати дітей, проте урочистостей, щоб уникнути масових скупчень не буде.

Школярі в масках, скріншот відео
Школярі в масках, скріншот відео


«Всі заклади освіти Львова готові прийняти дітей. 1 вересня — це День знань, це Свято першого дзвоника, але цього року воно не буде проведене. 1 вересня діти будуть приходити в навчальні заклади, щоб зустрітись з вчителем, дізнатись розклад занять. Їх будуть розводити по різних локаціях, щоб уникнути скупчення дітей.

Багато навчальних закладів будуть проводити зустрічі з дітьми на свіжому повітрі», — зазначила начальниця відділу освіти Галицького і Франківського районів Львова, в.о. начальника управління освіти ЛМР Леся Васюта.

Станом на 28 серпня у Львівській області кількість людей, у яких підтвердився діагноз коронавірус Covid-19, від початку пандемії – 13 978 (+215 за попередню добу). Летальні випадки – 381 (+7). Вилікувалися – 4173 (+112).

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Усього в Україні за даними ЦГЗ: 114 497 (+2438) людей захворіло, 2451 (+48) померло, 55 083 (+866) вилікувалися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, під Харковом зник 12-річний школяр з веснянками - втік до магазину за кіндерами.

Як повідомляв Знай.uа, психолог підготував українських батьків до епопеї "назад в школу" - з цими порадами карантин не страшний.

Знай.uа писав, як діти підуть до школи з 1 вересня: уроки, харчування, медогляд та виявлення хворих.