У Львові від чинного мера Андрія Садового втікають депутати до партії “Слуга народу”.

Про це повідомляє ТРК “Перший Західний”.

Так, стало відомо, що депутат Львівської обласної ради від політичної партії “Самопоміч” зараз балотується від партії “Слуга народу”. Мова йде про депутата Івана Собко.

Іван Собко


“Іван Собко депутат Львівської обласної ради від політичної партії “Самопоміч”. А от зараз балотується від Слуга Народу. Ви не бачите тут непослідовності?”, – зазначається у коментарі.

Іван Собко балотується від партії "Слуга Народу"

#Скелет_у_шафі #Вибори2020 Іван Собко депутат Львівської обласної ради від політичної партії "Самопоміч". 🔥 А от зараз балотується від Слуга Народу. 🧐 Ви не бачите тут непослідовності? ♨ Які стосунки Івана Собка з Андрієм Садовим? ⬇⬇ https://www.youtube.com/watch?v=guvfm51otp0&feature=emb_logo

Geplaatst door Вибори-2020 Політичне ток-шоу op Woensdag 26 augustus 2020

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Варто нагадати, що партія «Слуга Народу» представила трьох претендентів на кандидата на посаду міського голови Львова. Двоє із цих претендентів – експредставники команди міського голови Львова Андрія Садового і депутати Львівської міськради, обрані від партії «Самопоміч» на місцевих виборах 2015 року. Це Олег Береза та Тарас Кльофа.

Партія Слуга народу пропонує своїм прихильникам шляхом онлайн-голосування вибрати претендента, який боротиметься за посаду мера Львова від Зе-політичнох сили.

Варто відзначити, що у Львові, як і в будь-якому іншому місті України є свої проблеми і свої досягнення. Однією з проблем став громадський транспорт.

Також Знай повідомляв, що перед виборами мер Львова Садовий вирішив показати, яким місто буде через кілька років і представив інфраструктурні проекти.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові з'явився новий фонтан якраз перед виборами.