Два екссоратника чинного міського голови Львова Андрія Садового претендують на кандидата у мери від партії «Слуга Народу».

Про це повідомляє портал Справжня варта.

Партія «Слуга Народу» представила трьох претендентів на кандидата на посаду міського голови Львова. Двоє із цих претендентів – експредставники команди міського голови Львова Андрія Садового і депутати Львівської міськради, обрані від партії «Самопоміч» на місцевих виборах 2015 року. Це Олег Береза та Тарас Кльофа.

Партія Слуга народу пропонує своїм прихильникам шляхом онлайн-голосування вибрати претендента, який боротиметься за посаду мера Львова від Зе-політичнох сили

Фото: Справжня варта


Олег Ігорович Береза відомий як багаторічний директор ЛКП «Львівавтодор». У січні – листопаді 2018 року Олег Береза обіймав посаду директора ЛКП «Львівелектротранс». Зараз він обіймає посаду керівника Служби автомобільних доріг у Львівській області (структура, яка входить у склад «Укравтодору») (із грудня 2019 року).

Тарас Григорович Кльофа – військовий лікар (полковник), кандидат медичних наук. На даний час (із жовтня 2017 року) на посаді – заступника начальника Центру з медичної частини – начальника медичної частини. Учасник АТО: у 2014 році дві ротації, керівник пересувної медичної мобільної групи у складі 24-ої ОМБ; в 2016 упродовж трьох місяців провідний хірург 66-го військового мобільного госпіталю м. Покровськ.

У 2015 році був обраний депутатом Львівської міської ради від «Самопомочі». У 2019 році балотувався у Львові народні депутати від «Самопомочі» по мажоритарному округу, але обраний не був.

Третій потенційний кандидат від «Слуги народу» на посаду мера Львова – це заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Ігорович Холод. Свій трудовий шлях починав заступником директора із економічної частини ТзОВ «Ромус-Поліграф». Із вересня 2019 року працює на посаді заступника голови Львівської ОДА.

Варто зазначити, що Юрій Холод відмовляється від участі в праймеріз на кандидата у мери Львова від «Слуги Народу», через підозру на коронавірус. Наразі чиновник очікує результатів тестування на COVID-19 і перебуває на самоізоляції.

«Хочу подякувати команді за включення мене до трійки кандидатів-лідерів, які мають взяти участь у праймерізі кандидатів на міського голову Львівської ОТГ. Розумію, що ця велика довіра означає величезну відповідальність. І зроблю все, аби її виправдати. Але від участі у цьому праймеріз мушу відмовитися», – повідомив Юрій Холод.

Скріншот

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що у Львові, як і в будь-якому іншому місті України є свої проблеми і свої досягнення. Однією з проблем став громадський транспорт.

Також Знай повідомляв, що перед виборами мер Львова Садовий вирішив показати, яким місто буде через кілька років і представив інфраструктурні проекти.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові з'явився новий фонтан якраз перед виборами.