Мер Львова Андрій Садовий розповів, скільки чиновників міської ради захворіли на COVID-19.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Так, останнім часом серед українців все більше та більше випадків захворювання на коронавірус. Недуг не оминає ні багатіїв, ні зірок, ні політиків. Так, міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував ситуацію зі спалахом захворювання на коронавірус серед працівників міської ради і депутатського корпусу ЛМР.

Андрій Садовий Фото: "Кореспондент"
Андрій Садовий Фото: "Кореспондент"


«В нас захворів один керівник фракції, і на сьогодні є хворий один із заступників міського голови. В принципі по департаментах, всі очільники департаментів у формі, всі керівники управлінь у формі. Є ще декілька працівників, які мають підозри на коронавірус, але чесно вам скажу, це є середньостатистичний показник по місту. Тут нічого особливого немає, тому що у міському управлінні працює дуже багато людей. Просто депутати, у зв’язку із тим, що колега захворів, спереживались і попросили перенести засідання десь на початок вересня Наразі все гаразд, всі лікуються», – повідомив Садовий.

Станом на 25 серпня у Львівській області кількість людей, у яких підтвердився діагноз коронавірус Covid-19, від початку пандемії – 13 389 (+136 за попередню добу). Летальні випадки – 364 (+6). Вилікувалися – 3871 (+74).

Усього в Україні за даними ЦГЗ: 108 415 (+1658) людей захворіло, 2318 (+25) померло, 52 870 (+346) вилікувалися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в Україну поспішають 4 нових віруси, епідеміологи схопилися за голову.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, ковід в Україні пішов на відступ, медики святкують невелику перемогу.

Також Знай. ua писав, що симптоми Covid - 19 виникають саме в такому порядку: вмійте розпізнати хворобу.