На Львівщину привезли мощі верховних апостолів Петра і Павла.

Про це повідомили на сайті синоду УГКЦ.

Так, стало відомо, що на Львівщину, у катедральний собор Сокальсько-Жовківської єпархії, привезли мощі святих верховних першоапостолів Петра і Павла. Мощі привіз владика Іриней Білик, канонік Папської базиліки Санта Марія Маджоре.

Фото: УГКЦ


Після цього відбулось богослужіння під проводом владики Ігоря Возьняка, архиєпископа і митрополита Львівського, у співслужінні правлячого архиєрея Сокальсько-Жовківського владики Михаїла Колтуна та владики Іринея Білика.

«Петро і Павло перші працювали у проповіді Ісуса Христа. Їхнє життя – це заклик до місіонерства. Папа Франциск говорить, що життя апостолів не було безхмарним, бо апостол Петро зрікся Христа, а апостол Павло переслідував першу спільноту християн. Вони є свідками прощення, адже у Господі знайшли любов, значно більшу за їхнє падіння.

Фото: УГКЦ



Варто зазначити, що мощі верховних апостолів Петра і Павла привезли на постійне перебування.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, що на Тернопільщині знайшли унікальний храм зі 100-річною історією.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українців пустять у церкви, незважаючи на коронавірус.

Також, "Знай.uа" писав, що на Закарпатті гаряча парочка зробила "це" під церквою.