На Львівщині місто, яке визнали червоною зоною карантину відмовилося посилювати карантинні заходи.

Про це повідомляє інформаційний портал “Zaxid.net”.

Так, стало відомо, що депутати Самбірської міської ради відмовилися посилювати карантин у місті, до чого їх раніше зобов’язала обласна комісія ТЕБ і НС.

карантин в Україні, фото: znaj.ua
карантин в Україні, фото: znaj.ua


Зазначимо, що сесію міської ради пікетували десятки підприємців міста з вимогою не забороняти їм працювати. У рішенні міськради йдеться, що рішення Держкомісії ТЕБ і НС про віднесення Самбора до “червоної” зони карантину суперечить Конституції України.

Відтак, громадському транспорту та підприємцям, зокрема, зі сфери торгівлі та громадського харчування, дозволили працювати у звичному режимі, але з дотриманням карантинних вимог. При цьому місцеві депутати просять поліцію не штрафувати підприємців.

Наразі з боку МОЗ жодної реакції на дії депутатів Самбірської міської ради немає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Споживчий кошик істотно подорожчав через карантин-ціни найважливіших продуктів від гречки до цибулі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» Нові ціни на продукти змусять тернополян сьорбати борщ без м'яса

Також «Знай.ua" писав, що У Харкові накрутили ціни на продукти, незважаючи на карантин-голодні українці беруться за голови