На Львівщині не вщухає епідемія коронавірусу. Про це розповів керівник обласного штабу з ліквідації непередбачених ситуацій, керівник Центру екстреної медицини Львівської області Андрій Васько під час оперативної наради.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що у Львівській області зберігається високий рівень захворюваності COVID-19, що створює відчутне навантаження на медичну систему.

"Станом на сьогодні, у Львівській області виявлено понад 12 тисяч випадків захворювання мешканців коронавірусною інфекцією. З них, на превеликий жаль, понад 300 осіб-померли."- заявив Андрій Васько.

За його словами, стан пацієнтів, які знаходяться в лікарнях погіршується і це пов'язано зі змінами самого вірусу.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Також ми повинні зрозуміти, що вірус мутує. Отже, ми спостерігаємо все більш важкі форми пневмонії у наших пацієнтів. Львівська обласна державна адміністрація та обласний штаб в черговий раз наголошує на необхідності дотримання карантинних заходів та всіх обмежень, що діють на територіях" – додав Васько.

Андрій Васько, фото: DailyLviv

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше стало відомо про те, що в Запорізькому державному медичному університеті зросла кількість інфікованих на коронавірус.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у мережі кияни розповіли про те, з якими проблемами їм доводиться стикатися, щоб здати тест на коронавірус.

Також, "Знай.uа" писав, що міська рада Ужгорода прийняла рішення посилити карантинні заходи у зв'язку з тим, що місто попа в "помаранчеву" зону карантину.