У Львівській області в місті Самбір городяни вийшли до мерії з протестом. З сьогоднішнього дня місто опинилося в червоній зоні карантину і тепер життя людей має радикально змінитися.

У місті Самбір городяни не погодилися на ці зміни і вийшли під стіни мерії. Градоначальник тільки сьогодні вийшов з відпустки і тепер не знає, як вчинити. Він заявив, що буде збирати міськрада, а потім зберуть засідання комісії з ТЕБ і НС.

Люди налаштовані серйозно, тому мер був змушений сказати, що робота магазинів просто необхідна, але потрібно дотримуватися карантину всім. Крім того, до протестувальників вийшли заступники Гамари. Вони нічого активістам не сказали і відмовилися від коментарів.

Нагадавши, Знай писав, що на Рівненщині також змінили колір деяких районів. Дубно потрапило до Червоної карантинної зони, місцева влада роз'яснила, що можна, а що ні. В результаті жителям червоних міст доведеться ходити на роботу пішки. Громадський транспорт тимчасово припинив своє пересування містом для жителів, які не є працівниками медичних установ, банків, продовольчих підприємств, а також держслужбовцями або будь-якими іншими працівниками, які забезпечують соціально-важливі функції обласного центру.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Дніпропетровській області з 1 вересня запрацюють дитячі садки. Після цього влада роз'яснила, які вимоги до дітей та вихователів, а також розповіла, що відбуватиметься, якщо хтось захворіє. Міністр Степанов заявив, що установи будуть закриті тільки в червоній зоні.

Нещодавно Знай передавав Київ потрапив у жовту карантинну зону через різке зростання захворюваності.