Львівські легкоатлети здобули 11 медалей на Чемпіонаті України, який відбувся у Луцьку.

Про це інформує пресслужба Львівської міської ради.

Так, стало відомо, що у неділю, 16 серпня, в Луцьку на стадіоні “Авангард” завершився Командний чемпіонат України з легкої атлетики. У перший день, збірна легкоатлетів Львівщини вибороли чотири медалі.

Зокрема, на дистанції 1500 м чемпіонкою стала львів’янка Орися Дем‘янюк. На дистанції 3000 м з перешкодами найкращий результат продемонстрував представник Львівщини Роман Ростикус. У цій же дисципліні бронзовим призером став львів’янин Костянтин Коляда. У штовханні ядра серед чоловіків не було рівних Степану Дем’янчуку.

Легкоатлети Львівщини здобули 11 медалей на Чемпіонаті України


Другий день змагань для львівських спортсменів також видався продуктивним: чемпіоном України у метанні списа став львів’янин Дмитро Шеремет. Орися Дем’янюк у бігу на 800 м стала срібною призеркою, а Віталій Гаюк став другим у десятиборстві. Роман Ростикус фінішував третім у бігу на 5000 м, а Тамара Євдокимова виборола бронзу у метанні списа.

Нагадаємо, що тернопільський спортсмен підкорив Донеччину - 150 кілограм на груди

Також Знай повідомляв, що в Києві молодий хлопець, який постраждав на Донбасі під час обстрілу, показав всю силу духу.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що спортсмен з Івано-Франківщини переміг на змаганнях з пауерліфтингу в Мангуші.