У Львові у дитячому садочку стався нещасний випадок, там знайшли обгоріле тіло працівниці.

Про це повідомили у пресслужбі львівської міської ради.

У львівському дитсадку «Веселка», що знаходиться на вулиці Китайській трапився нещасний випадок через необережне поводження з вогнем. Там було виявлено тіло жінки, яка працювала сторожем у цьому ДНЗ.

Поліція і швидка допомога / скріншот з відео
Поліція і швидка допомога / скріншот з відео


Речниця Національної поліції у Львівській області Світала Добровольська розповіла порталу Galnet, що жінка, яка загинула у дитячому садочку працювала там сторожем.

"Вчора, близько сьомої години отримали повідомлення про те, що у дитячому садку по вулиці Китайська знайшли обгоріле тіло жінки. Тіло відправили на судмедекспертизу. Попередньо відомо, що під час спалювання сміття в жінки загорівся одяг і вона не змогла його загасити", - розповіли у поліції.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини та причини події. Ведеться слідство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зникле під Києвом Малятко стало жертвою 15-річного вбивці-посміло сказати " ні"

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Хмельницьким озвірілий Ромео до смерті забив незговірливу Джульєтту- " відмовила в інтимі"

Також «Знай.uа " писав, що Киянин сяде на 13 років за вбивство дочки-підлітка- " дорікнула за випивку…"