Жителя Червонограда Львівської області судитимуть за побиття 12-річної доньки. Детальніше про це розповідає прес-служба прокуратури Львівської області в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався ще в червні поточного року в місті Червоноград. Згідно з даними досудового розслідування, 44-річний житель Львівщини, внаслідок чергового конфлікту в сім'ї, попрямував до своєї 12-річної дочки і завдав їй удару по голові, заподіявши фізичний біль.

Подію зафіксували співробітники правоохоронних органів. Прокуратура кваліфікувала дії зловмисника згідно частини 1 статті 126 Кримінального кодексу України (побої та мордування).

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Досудове розслідування проводилося під процесуальним керівництвом Червоноградської міської прокуратури. Підійшовши до завершення, прокуратура направила обвинувальний акт до суду.

У разі, якщо суддя визнає провину фігуранта справи, йому загрожуватиме штраф у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, 200 годин громадських робіт або виправні роботи на строк до 1 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові судитимуть трьох лікарів за недбалість.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Львові з вікна багатоквартирного житлового будинку випав чоловік.

Також Знай.иа писав, що у Львові літній чоловік 40 хвилин чекав медиків швидкої допомоги, перебуваючи в поганому самопочутті.